Om Unit2

Det skal give hø til geden, når dagen er omme.
Til gavn for forretningen og kunderne.

Unit2 - en hjælpende, digital hånd

Unit2

Unit2 er skabt for at være en ekstra enhed til virksomheder, der har brug for digital assistance. En digital ekspertise, som virksomheden enten ikke har budget til, fundet tiden til, eller endnu ikke lagt planen, og strategien for.

Mange virksomheder er begyndt på “alt det digitale” uden måske at have lavet en plan og en strategi, men fordi: det skal man jo, det er dér fremtiden ligger, osv.

Hjælpen fra Unit2 kan være i alle aspekter af:

  • Idé generering
  • Strategi
  • Planlægning
  • Eksekvering/løsning
  • Bisidder ved møder med specialister

 Og dermed både:

  • Oppe i den store helikopter
  • Hands-on og nede i materien med opgaveløsning

Læs flere detaljer om den hjælp du kan få her...

Det digitale?

“De andre er i fuld gang”
“Det skal man jo”
“Vi må også hellere den vej”
“Det er dér fremtiden ligger!”

 

har du en plan?

“Mjaaa… vi VIL det og er gået i gang

 

Mig, mig mig...

Jeg har en dyb, faglig og bredt funderet digital baggrund: De seneste 15 år i stillinger som Online chef, Ecommerce Manager, samt Ecommerce og Marketing Manager. Før det: 5 år som selvstændig web designer.

Jeg har mange års erfaring inden for ecommerce, webshops, digital markedsføring, contentudvikling, Sociale medier, strategi- og forretningsudvikling, webdesign, budgetter, afrapporteringer og businesscases, kontraktforhandlinger, projektledelse, etablering af samarbejder inden for organisationen samt med eksterne freelancere, bureauer og leverandører.

Jeg er grebet af Nettes muligheder og konstante udvikling og er i stand til at trendspotte tendenser – både de digitale og kundernes. Jeg trives i spændingsfeltet mellem udvikling, nytænkning og kobling til eksisterende sammenhænge – Online og Offline.

Jeg kender alle hullerne i osten og jeg véd, det skal give hø til geden, når dagen er omme. Det er ikke for sjov, – men må gerne være det undervejs. Men det skal ende til gavn for forretningen og kunderne. 

har du en strategi?

“Mnaaa… men vores bureau er ved at lave en