rådgivning

Som Rådgiver kan jeg spare dig både tid og penge

Alle vil gerne spare på ekstra omkostninger og skære fedtet væk. Men er det pengene værd?

Jeg har oplevet gennem egne ansættelser, mit store personlige netværk, professionelle netværksgrupper og rigtig mange fora på nettet, at virksomheder gerne vil spare de “fordyrende mellemled”. Det er sund fornuft. Mange sætter en ære i at løse tingene selv. Andre har den holdning, at specialister er noget, Fanden har skabt.

Men desværre er der også et stort antal, der kan berette om projekter, der blev kvalt i fødslen, løb ud i sandet – eller endnu værre: kom til at koste rigtig mange penge uden at fungere optimalt eller måske for slet ikke at blive brugt.

Som rådgiver kan jeg være den sparringspartner, der medvirker til, at du kommer rigtigt fra start (også selv om du er i gang). At du får vendt muligheder og udfordringer. At du får idéerne på bordet og en plan, der sikrer din fremdrift, og et projekt, der lykkes.

Som planlægger kan jeg lave en plan for de forskellige områder, jeg dækker. En plan, der er vigtig, for den effektive udnyttelse af tid og ressourcer.

Som opgaveløser kan jeg sikre løsning af de opgaver, som du ikke selv har ressourcer til. Enten ved at gøre det selv eller ved at skaffe ressourcer fra mit store netværk.

Som bisidder kan jeg deltage i møder med specialister, som taler et sprog, der giver risiko for misforståelse af aftalen, forglemmelser, eller som ikke får taget særlige hensyn til forretningen, som den er indrettet. Og jo, jeg kan også deltage i kontraktforhandlinger.

Læs mere om de opgaver, jeg løser…

 

Første skridt: tag kontakt

Rådgiver, sparringspartner, oversætter af specialistsnak, bisidder, planlægger, udvikler og opgaveløser

Hjælp?

Det er dig, der bestemmer, hvor meget hjælp du vil have, i hvor lang tid og til hvor stor en del af dit projekt.
Men lad os sammen – uforpligtende – afklare mulighederne, inden du går i gang!

Måske har du haft følelsen:

Havde vi bare vidst det, før vi gik i gang!
Kunne vi bare starte forfra med det, vi véd nu!
Ærgerligt, at vi ikke lige brugte lidt tid på at spørge!
Måske kunne vi have gjort det smartere?
En plan og en afklaring havde været godt!
Havde vi bare haft lidt ekstra ressourcer til at give det sidste løft